Nyheter!

Fläktluftvärmare

Robusta men superlätta fläktluftvärmare från polska Sonniger. Höga effekter och låg energiförbrukning tillgodoser att du har en god inomhusmiljö när vintern är på intågande.

Luftridåer

Luftridåer för kommersiell och industriell miljö. Prisvärda med höga effekter och låg energiförbrukning kan Sonnigers Guard och GuardPro skydda din öppning mot väder och vind.

Bosch Climate 6100i 8100i 9100i

Med 28 års erfarenhet i bagaget så har Yorkland Ref AB den kompetens som behövs för att erbjuda tillförlitliga klimatlösningar. Vi hjälper både dig som privatperson och er som företag att installera, underhålla och serva era kyl-, frys- och klimat-anläggningar. Vi är en hjälpande hand genom hela processen då vi hjälper er med val av produkt, till installation samt underhåll och jourservice dygnet runt vid tecknat serviceavtal. Hos oss kan du vara trygg att alla dina klimatsystem fungerar som de ska, då vi ger alla våra kunder 1 till 2 års garanti, beroende på vilken tjänst du valt.

Många kunder har redan valt oss som klimatpartner, gör det du också!

Vill du veta mer? Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss nedan så kan vi finna rätt lösning för just er!

 

Service

Dags för service?

Alla värmepumpar behöver service och rekommendationen är att det utförs ca vartannat år. Detta för att se till att du får ut det mesta av din investering!

Varför skall det göras service på min luft-luftvärmepump?

  • Din luft-luftvärmepumps effekt kan minska med runt 30% efter 2-3 år. Med en välservad maskin kan du bibehålla värmepumpens effekt som ny.
  • Du förlänger livslängden på din luft-luftvärmepump.
  • Säkra produktion utav värme och kyla som när luft-luftvärmepumpen var ny.
  • Din maskin renar effektivt luften inomhus, perfekt för allergikern i polentider.
  • En åsido satt maskin kan få stopp i kondensvattenledningen, någon som minskar pumpens effekt och kan leda till skador i din fastighet.
  • Mögel kan uppstå i maskin och avlopp vid försummad service.
 

Kontakta oss nu för att boka:

📞031-797 77 67
 info@yorklandref.se