Om oss

Företagets historia börjar redan 1982 när Esfandyar ”Erik” Ziaei började arbeta som kyltekniker. Erik var bara 14 år gammal när han började i branschen och det var då hans intresse för klimatanläggningar började. När Erik väl flyttade från Iran till sitt nya hemland Sverige så fortsatte han arbeta med det. Han var på olika företag som höll på med kylteknik och såg hur de företagen han jobbade på blev uppköpta och att verksamheterna förflyttades. Han fick resa runt i världen och arbeta som kyltekniker i olika länder, allt från Kanada till Förenade Arabemiraten. Erik blev sedan manad av kunder med ett ”varför startar du inte eget?!”.

Trots den otroliga mängden kunskap han hade samlat på sig så var det skrämmande att tänka på att starta ett eget företag. Tänk om det inte skulle gå bra? Även om han hade sina farhågor sköt Erik sina rädslor åt sidan och kastade sig in i egenföretagarrollen! 2016 öppnade han dörrarna för sitt första egna företag och detta hemma från sitt garage. Med hög arbetsmoral och stort driv lyckades han ta sig framåt och redan 2018 köpte han lokaler i Bårhults Företagspark i Landvetter.

Men resan slutade inte där!

2021 så hade företaget vuxit ännu mer så Erik utvidgade sina lokaler i Landvetter. Med tillit och bra relationer till sina kunder expanderade företaget även utanför Göteborgsområdet och öppnade ett kontor i Stockholm 2022. Kort därpå flyttade Yorkland Ref Ab dessutom in i kontor i Jönköping.

Från starten 2016 var det Erik och hans fru Nina som arbetade på Yorkland Ref Ab – nu 2023 är vi 22 som jobbar här!

Vårt Mål

Vi eftersträvar att ge er den bästa lösningen för ert behov.

Vi vill att ni ska känna er nöjda. Ni ska få kvalitetsprodukter som fungerar och håller länge. Detta ska ni få i samband med superb service och hög kompetens!

Vad gör vi?

Det ni behöver för ert klimat, vi fixar det!

  • Behöver ni en luft/luftvärmepump eller en luft/vattenvärmepump? Det fixar vi!
  • Behöver ni en kyl/frysanläggning? Det fixar vi!
  • Behöver ni ett värmesystem? Det fixar vi!

Vi arbetar inom flera olika områden med att installera, driftsätta, optimera samt underhålla det mesta inom bland annat:

  • Livsmedelskyla
  • Komfortkyla
  • Värmepumpar
  • Värmesystem

Våra tjänster

Installation

Service & Underhåll

Rådgivning & Design

Referenskunder

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du fylla i formuläret nedanför så hör vi av oss så fort som möjligt.

Showroom GÖTEBORG

Gröenvägen 9E, 9G 438 91 Landvetter

Kontaktuppgifter

031 – 797 77 67

info@yorklandref.se

Yorkland Ref AB organisationsnr. 559097-2799

Showroom STOCKHOLM

Västra Rydsvägen 144, 196 31 Kungsängen

Kontaktuppgifter

08 – 599 851 88

 

Lager och kontor Jönköping

Källebacksvägen 19, 554 75 Jönköping