Serviceavtal

Vi på Yorkland ref AB erbjuder alla våra kunder den högsta kvalitén på marknaden genom att alltid finnas tillgängliga. Vår god kontakt med tillverkare och grossister gör att vi alltid kan erbjuda snabb leverans för både service och reservdelar. Yorkland ref AB erbjuder jour genom att teckna ett serviceavtal. Det innebär att vi kommer ut till er vid behov och utför underhåll samt att vi utför de årliga miljörapporterna till miljökontoret. Allt för att ge dig som kund den trygghet du behöver när det kommer till dina klimatanläggningar. Vid tecknande av serviceavtal så erbjuder vi support dygnet runt via vårt journummer så att du alltid kan känna dig trygg.

Är du intresserad av att veta mer om oss? Tveka inte med att höra av er, så berättar vi mer.

Garanti

Vi inser vikten av att era kyl-, frys- och värmeanläggningar alltid ska fungera - så att tillhandahålla god service i form av kommunikation, underhåll och service är av största vikt för oss. 

Vi tror på vårt arbete och vi vet att vi erbjuder den bästa servicen till alla våra kunder, därför lämnar vi med gott samvete ett till två års garanti på all vårt arbete, och ett år på alla våra reservdelar.

reservdelar

Under 20 års aktiv tid så har vi lyckats etablera ett fantastiskt nät av underleverantörer och grossister. Detta innebär att vi för dig som kund hos oss kan erbjuda snabb och flexibel reparation för era klimatanläggningar till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om det gäller en ny produkt eller specifika reservdelar så hjälper vi er med det.